۳- انجام مراحل

بازسازی ساختمان با توجه به نیازهای ساختمان

در حقیقت مهم ترین نکته ای که بایستی در مرحله ساخت به آن توجه نمود، نیازها و خواسته های مشتری است. در این مرحله بایستی کاملا روشن شود که مشتری متقاضی تعمیرات ساختمانی، دقیقا چه نیازهایی داشته و چه نقاطی را نقاط ضعف ساختمان کنونی خود می پندارد. به طور مثال در برخی پروژه های

بازسازی آپارتمان ، کارفرما می خواهد که آشپزخانه به حالت اپن تغییر کند. برخی هم خواستار حذف دیوار و اضافه کردن دیوارها و پارتیشن بندی دیگری هستند. نبایست این نکته را از یاد برد در این مرحله، تاکید بر استفاده از دیوارهای پیش ساخته است. چرا که ساخت یک دیوار در خانه ، علاوه بر نیاز داشتن به بنا و نقاش و … که آسایش را از اهل خانه سلب می کند، از لحاظ اقتصادی نیز به صرفه نخواهد بود. اما امروزه دیوارهای عایقی وجود دارد که عایق صوت ، دما و رطوبت بوده و از لحاظ هزینه ای نیز در حد عالی محسوب می گردند.


۴- مرحله انجام گچ کاری و سقف کاذب در

بازسازی ساختمان


در این مرحله به این نکته توجه می شود که آیا پس از ساخت، نیاز به گچکاری ساختمان داریم یا خیر. در صورت نیاز به گچکاری، باید این مرحله به کمک سفیدترین و مرغوب ترین گچ انجام گیرد. چرا که اعضا جدید اضافه شده به ساختمان، معمولا بیش تر در معرض دید بوده و از این رو مورد توجه هر کسی که از خانه بازدید می نماید، قرار خواهند گرفت. علاوه بر این ها، باید در صورت نیاز از سقف ها کاذب در

بازسازی آپارتمان نیز استفاده نماییم. سقف های کاذب زیادی امروزه در بازار قرار دارند که انتخاب آن ها کاملا بسته به طرح مورد نظر و نیز سلیقه کارفرماست.


۵- مرحله نورپردازی


مرحله نورپردازی، مرحله ای بسیار مهم در

بازسازی ساختمان محسوب می گردد. چرا که نورپردازی درست و اصولی، سبب زیبا شدن ساختمان می گردد. امروزه استفاده از چراغ های هالوژن و نورپردازی با نورهای رنگی، طرفداران زیادی داشته و به علاوه نقش فوق العاده ای در نشان دادن کار دارد. این تاثیر آن قدر زیاد است که افرادی که گچ بری ساختمان را انجام می دهند، معمولا خودشان ایده نورمخفی در سقف را به شما خواهند داد. البته یادتان نرود که سیم کشی ساختمان در این مرحله بسیار مهم است. چرا که اگر مثلا نور قسمتی از سقف در اثر سیم کشی نادرست و غیر اصولی از بین برود ، پیدا کردن نقطه اتصالی در سیم کشی، کاری دشوار و زمان بر خواهد بود که چیزی جز دردسرهای اضافه به همراه نخواهد داشت.


۶- کف سازی


پس از انجام مراحل بالا، می بایست یک نوع کف را برای ساختمان انتخاب کنیم . باید دقت کنیم که هر نوع کف ، کاربری منحصر به فرد خود را داراست. پس از انتخاب مدل کف، می توانید به کمک نیروی انسانی کارآزموده در این زمینه، کف خود را اجرا نمایید.



مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها